26 apr 2021

GreenFields nam deel aan de Cruyff Run

Tags:Nieuws

Op zondag 25 april (de geboortedag van de legendarische voetballer Johan Cruyff) heeft ons TenCate Grass & GreenFields team in Nederland meegedaan aan de virtuele Cruyff Run 14k!

Gedreven door de nalatenschap van Johan Cruyff willen we in beweging blijven, ook in deze uitdagende tijden. Met een grote groep collega's en in de meeste gevallen hun familie, deden we mee aan de virtuele loop. Niet fysiek samen, maar toch verbonden via de app van het evenement.

In totaal hebben meer dan 2000 deelnemers meegedaan tijdens de Cruyff Run 2021 en daarmee meer dan €112.000,- opgehaald voor de Foundation, om ruimte te creëren voor kinderen om te sporten en te spelen.

Het voor iedereen mogelijk maken om te sporten en spelen, nu en in de toekomst

De Johan Cruyff Foundation ondersteunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen over de hele wereld door ze een ruimte te geven waar ze zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken en ruimte waar ze hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Kortom; ruimte om het beste uit zichzelf te halen.
GreenFields en TenCate Grass willen het ook voor iedereen mogelijk maken om te spelen, nu en in de toekomst. Vanwege dit gezamenlijke doel werken wij samen met de Johan Cruyff Foundation; wij versterken en inspireren elkaar.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!