25 feb 2020

Colegio Peruano Alemán - Deutsche Schule in Lima kiest GreenFields Slide Max Pro

Tags:Getuft · Multipurpose · Voetbal

Vorige week installeerde Menbel Sports een GreenFields-veld (70x45m) bij Colegio Peruano Alemán - Deutsche Schule Lima Alexander von Humboldt. Het veld van de Duitse school in Peru (Lima) is zeer veelzijdig en zal worden gebruikt voor voetbal 9, en in dwarsrichting als twee F7-velden, en biedt het perfecte oppervlak om het toernooi van de ADCA te organiseren.

De school koos voor het GreenFields Slide Max 50 145 sbr-c-systeem, omdat het grote voordelen biedt op het gebied van veiligheid, bespeelbaarheid, duurzaamheid en operationele kosten. De TenCate Grass-garens in het veld hebben de 'Diamond'-vorm; een vorm die het veld extreem duurzaam maakt. De groen gecoate infill in het systeem vermindert de warmteaccumulatie tussen 25-30%, vergeleken met gewone sbr, en de uniformiteit van het speeloppervlak is gegarandeerd - zonder de veiligheid van de studenten in gevaar te brengen.

Met dit veld kunnen Humboldt- en ADCA-scholen nu genieten van een esthetisch superieur veld met de hoogste prestaties.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!