31 mrt 2021

Nieuw NonFill Cruyff Court geopend in Rotterdam

Tags:Getuft · Multipurpose · Nieuws · Slide Max · 

Rotterdam Rozenburg beschikt sinds december 2020 over een Cruyff Court. Op dit Cruyff Court zullen diverse activiteiten worden georganiseerd.

Het Cruyff Court, een GreenFields Slide Max Pro NF veld, is een getuft Non-infill veld dat dankzij het unieke design van de TenCate Monoslide XQ vezels zorgt voor langdurige, consistente spelprestaties en geoptimaliseerde rotatieweerstand, om uitglijden bij het neerkomen van de voet tegen te gaan.

De Cruyff Foundation heeft een duidelijke visie: het sportveld is een fijne ontmoetingsplek voor de wijk waar bewegen en sporten bijdragen aan de gezondheid, saamhorigheid en persoonlijke ontwikkeling. Tegelijk is het een middel om thema’s zoals integratie, samenspelen en normen en waarden aan te kaarten.

Buurtsportconsulent Virginia Wolff en jongerencoach Sadik Kacir (op de foto) organiseren diverse activiteiten op het Cruyff Court om kinderen en jongeren op een leuke manier kennis te laten maken met sport.

Moederbedrijf TenCate Grass heeft al sinds 2003 een partnerschap met de Cruyff Foundation, die sportactiviteiten voor kinderen over de hele wereld ondersteunt en ontwikkelt. Dit doen ze door de jeugd een ruimte te geven waar ze zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken en ruimte waar ze hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Kortom; ruimte om het beste uit zichzelf te halen. GreenFields streeft een soortgelijk doel na; iedereen in staat stellen om elke dag, overal op het best mogelijke veld te kunnen sporten: Een perfect veld voor iedere speler.

 

Foto ©: Jan van der Meijde

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!