9 mrt 2021

Nieuw FIFA veld in de TCIFA National Academy

Slide Max Pro-veld geïnstalleerd op de Turks- en Caicoseilanden

Tags:Getuft · Slide Max · Voetbal

Het TCIFA National Academy Stadion op de Turks en Caicoseilanden werd onlangs uitgerust met een GreenFields Slide Max Pro veld. Het stadion, gelegen in Providenciales, is multifunctioneel en kan tot 500 toeschouwers herbergen.


Het stadion wordt vaak gebruikt door het Grassroots en Youth Development Football Program van TCIFA (Turks en Caicos Islands Football Association) om de jonge generatie geweldige kansen te bieden voor zowel lokale als internationale toernooi-ervaringen.


De installatie van het GreenFields Slide Max Pro veld maakt deel uit van een FIFA Development project en het veld is gecertificeerd als een FIFA Quality veld. Het nieuwe Slide Max Pro veld is een vervanging van een GreenFields veld dat in 2011 in opdracht van FIFA in het stadion werd geïnstalleerd. Gebaseerd op de goede kwaliteit van het oude veld, kozen FIFA en TCIFA opnieuw voor GreenFields als hun Preferred Producer. Het nieuwe veld werd met succes geïnstalleerd door onze partner GCC Sport Surfaces.


Om het veld de komende jaren in perfecte staat te houden, heeft GreenFields een volledige reeks onderhoudsmiddelen geleverd, waaronder een tractor. Het team van TCIFA kreeg ter plaatse een gedetailleerde instructie over hoe het veld te onderhouden en in de best mogelijke conditie te houden tijdens de gehele levensduur.


Over GreenFields Slide Max Pro
GreenFields Slide Max Pro velden geven een grote veerkracht voor alle spelersniveaus. De Slide Max Pro vezels zijn ontwikkeld in een geribbelde ruitvorm om een zeer duurzame grasmat met goede speleigenschappen te bieden. GreenFields Slide Max Pro is ideaal voor clubs die hoge spelniveaus kennen. De grasvezels bieden een uitzonderlijke splijtweerstand voor geavanceerde prestaties met een natuurlijke visuele aantrekkingskracht. Met referenties over de hele wereld heeft dit product een sterke staat van dienst van tevreden klanten.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!