19 apr 2021

Drie nieuwe, zeer slijtvaste Slide Max-velden voor Raffles Institution in Singapore

Tags:Getuft · Hockey · Rugby · Slide Max · 

Raffles Institution, opgericht in 1823, is de oudste school in Singapore. De school biedt studenten een breed aanbod aan sportfaciliteiten. Tot voor kort had de school slechts één kunstgras-rugbyveld op het terrein en was de bespeelbaarheid voor andere veldsporten beperkt. 


Om het veldgebruik te optimaliseren, koos de school voor voetbal- en hockeyvelden van kunstgras. Ook werd besloten het rugbyveld te renoveren. Voor de voetbal- en rugbyvelden koos de school voor GreenFields Slide Max Pro, een slijtvast product dat op de markt de standaard heeft neergezet op het gebied van duurzaamheid.

De systeemconfiguraties zijn speciaal ontwikkeld volgens de exacte vereisten van de betreffende sporten. Het resultaat is een veld dat FIFA Quality Pro-gekwalificeerd en World Rugby-gecertificeerd is. Jarenlange topprestaties, duurzaamheid en veiligheid van de studenten zijn hiermee gegarandeerd.


Voor het hockey 5s-veld heeft de school gekozen voor het GreenFields Slide Max Pro NF non-infill veld. Dit multifunctionele product is FIH multisport-gecertificeerd wat een optimaal speeloppervlak voor hockey garandeert.

De GreenFields Slide Max Pro NF gebruikt dezelfde slijtvaste en duurzame vezels, maar in een dichtere constructie en in combinatie met getextureerde vezels om de infill te vervangen. Het resultaat is een duurzaam multifunctioneel oppervlak met een minimale onderhoudsbehoefte.


De drie GreenFields-velden zijn aangelegd door onze partner H&H en de school is zeer tevreden over de ‘net voltooide’ voetbal-, hockey- en rugbyvelden.

Neem contact op!

Neem de eerste stap naar het ontwikkelen van uw nieuwe sportveld. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een bezoek op locatie of voor advies van één van onze experts.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!