1 dec 2017

GreenFields Slide Max Elite is het eerste veld in Spanje dat is goedgekeurd volgens het World Rugby kwaliteitsprogramma!

Tags:Rugby · Tufted

Het nieuwe rugbyveld van Lycée Francais de Madrid is het eerste veld in Spanje dat is goedgekeurd volgens Regulation 22 van het World Rugby kwaliteitsprogramma. Het veld bestaat uit een GreenFields Slide Max Elite, dat comfort biedt maar ook goed presteert tijdens het spelen van rugby.

Het “Lycée Francais de Madrid” is een school met een grote traditie in het beoefenen van rugby. De school heeft meerdere sportfaciliteiten, waaronder het oude natuurgrasveld voor rugby, geïntegreerd in een atletiekbaan. Vanwege de slechte toestand van het oude veld en de exorbitante onderhoudskosten ervan, heeft het schoolmanagement een belangrijke investering gedaan om de faciliteit van een nieuwe toegevoegde waarde te voorzien; het nieuwe rugby kunstgrasveld.

Het installeren van een veld als deze betekent voor Lycée Francais de Madrid dat ze rugbywedstrijden op hoog niveau kunnen spelen, terwijl het veld ook kan omgaan met intensieve training en multifunctioneel gebruik.

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie ons cookiebeleid.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!