28 apr 2017

Twee extra GreenFields-velden voor de Engelse topclub Charlton Athletic.

Tags:Hybride · Voetbal · XtraGrass

Na de succesvolle installatie van hun stadion en trainingsvelden, heeft de Engelse topvoetbalclub Charlton Athletic FC opnieuw GreenFields gekozen voor twee extra 3G-velden op hun trainingscomplex.

Er wordt nu hard gewerkt aan de nieuwe velden die deel uitmaken van Fase II van de ontwikkeling van de Charlton's Academy waarmee vele miljoenen zijn gemoeid. De ontwikkeling van de trainingsfaciliteiten bestaat uit vier fasen en zijn begonnen in 2015. Zodra deze afgerond zijn zullen er faciliteiten worden geboden waarvan Charlton Athletic, Charlton Athletic Community Trust, Charlton Athletic Women's, Footscray Rugby Club en de lokale gemeenschap van kunnen genieten.

De herontwikkeling, die volledig wordt gefinancierd door de club, zullen ook nieuwe kleedkamers, klaslokalen, een consultatieruimte, meer parkeergelegenheid en een toegangsweg omvatten.

"De verbeteringen aan het trainingscomplex zullen ten goede komen aan de club en de lokale gemeenschap voor vele decennia."

Katrien Meire, CEO van Charlton Athletic

GreenFields was aanwezig bij de officiële start van Fase II van de ontwikkeling begin maart, samen met Eltham MP Clive Efford, Leider van de Royal Borough van Greenwich Cllr Denise Hyland, en vertegenwoordigers van Charlton Athletic en Footscray Rugby Club.

GreenFields UK Sales Manager, Colin Lyon: "We zijn er zeer trots op dat Charlton wederom voor ons heeft gekozen voor de volgende fase van hun herontwikkeling. Deel uitmaken van zo'n daadkrachtig project voor zowel de gemeenschap als de professionele sport past zeer zeker in de mentaliteit van GreenFields als een bedrijf."

Tijdens Fase I gebruikte de club Footscray Rugby Clubs faciliteiten terwijl GreenFields de twee ultramoderne 3G-geweven velden installeerden. Als onderdeel van Fase II van het project installeert GreenFields een nieuw 3G-veld voor de rugbyclub.

Club Voorzitter, Andy De Lord: "Op een moment waarop rugbyclubs worstelen met het ontwikkelen en aantrekken van spelers zullen deze faciliteiten helpen om mensen te interesseren in rugby."

De nieuwe 3G-velden en toegangswegen (ook ontwikkeld door GreenFields) worden naar verwachting afgerond in september dit jaar.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!