25 jan 2018

GreenFields levert het eerste FIFA Quality Pro veld in de provincie Valencia

Tags:Getuft · Voetbal

In het laatste kwartaal van 2017 heeft GreenFields Ayuntamiento de Sagunto voorzien van het GreenFields Evolution Pro product. Dit veld in Puerto de Sagunto, Spanje, is het eerste FIFA Quality Pro gecertificeerde veld in de provincie Valencia.

De stadsraad ging met haar keuze voor Evolution Pro voor een gegarandeerd perfect eindresultaat met GreenFields als FIFA Preferred Producer. Daarnaast wilden ze een slijtvast product met een natuurlijke uitstraling. Omdat Evolution Pro een robuust garen biedt is deze opgewassen tegen een hoog aantal speeluren.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!