30 mei 2018

De Hockey Champions Trophy 2018 wordt gespeeld op GreenFields TX Elite

Tags:Getuft · Hockey · TX

Op 23 juni begint de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in Breda. In deze laatste editie spelen de nationale mannenteams van Argentinië, Australië, België, India, Pakistan en Nederland tegen elkaar om de winst van de Trophy. Tijdens dit event vindt ook een invitatietoernooi plaats, waaraan de nationale vrouwenteams Nederland, China, Spanje en Japan deelnemen.

De wereldwijde kampioenen zullen spelen op een GreenFields TX Elite systeem; het ultieme waterveld voor hockey op topniveau. De korte monofilament vezels met brede structuur creëren een identieke balrol in alle richtingen. Met de hoge pooldichtheid biedt dit waterveld een strak speeloppervlak, resulterend in een hoge speelsnelheid, precisie en beheersing.

Wilt u meer informatie over ons hockeysystemen portfolio? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!