23 jul 2018

Meest noordelijke professionele voetbalclub ter wereld enthousiast over GreenFields MX Elite

Tags:Geweven · MX · Voetbal

Tromsø IL, de meest noordelijke professionele voetbalclub ter wereld, gaf na de eerste paar trainingen en wedstrijden positieve feedback over hun nieuwe speeloppervlak. Onze partner PST Sportanlegg installeerde het veld in juli van dit jaar in het Alfheim Stadium, de thuisbasis van Tromsø IL, in een spectaculaire omgeving, met het stadion zo dicht bij het stadscentrum en de bergen op de achtergrond.

Het GreenFields MX Elite-veld biedt Tromsø IL de allerbeste prestatiekenmerken voor hun professionele spelers, dankzij de gepatenteerde hightech geweven technologie die zorgt voor een hoge tuftbinding. Het geweven product zorgt ervoor dat de vezels onder alle omstandigheden rechtop staan en maakt een positieve beweging van de vulling mogelijk, waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd. Een gelijkmatige afstand tussen de pollen zorgt voor een gelijke balrol in alle richtingen. MX Elite combineert een mix van hoogwaardige garens: Evolution®, ruitvormig en trilobaal gevormd. Deze perfecte vezelcombinatie resulteert in een optimaal speeloppervlak met een natuurlijke uitstraling en ultieme veerkracht.

Door dit veld aan te leggen, krijgt de club de kans om het vaker te gebruiken. Daarnaast gaven spelers positieve feedback over restitutie na wedstrijden en trainingen.

"Het is een verschil van dag en nacht: het oude veld was als een oude en hobbelige weg in Finnmark, terwijl het nieuwe een autosnelweg is in Duitsland"

Morten Gamst Pedersen

Video afspelen

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!