29 nov 2019

TenCate Grass verlengt partnerschap met Johan Cruyff Foundation

TenCate Grass, het moederbedrijf van GreenFields, verlengt haar partnerschap met de Johan Cruyff Foundation; een samenwerking die begon in 2003. Tijdens het evenement Koken met een Doel werd de verlenging door Niels Meijer (CEO Johan Cruyff Foundation) en Michael Vogel (CEO TenCate Grass) beklonken.

De Cruyff Foundation, opgericht door de legendarische voetballer Johan Cruijff, wordt beschouwd als een belangrijke sportautoriteit voor kinderen en gerelateerde maatschappelijke projecten.

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt overal ter wereld sportactiviteiten voor kinderen door hen een ruimte te geven waar zij zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Kortom; ruimte om het beste uit zichzelf te halen.

Ook TenCate Grass heeft als doel om het voor iedereen mogelijk te maken om te spelen, nu en in de toekomst. Vanwege dit gezamenlijke doel blijven de Johan Cruyff Foundation en TenCate Grass samenwerken in de komende jaren; zij versterken en inspireren elkaar.

Continued Partnership for TenCate Grass and Cruyff Foundation

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!