29 nov 2019

Verlenging partnerschap van TenCate Grass en Cruyff Foundation

Tags:Nieuws

GreenFields is verheugd aan te kondigen dat moederbedrijf TenCate Grass haar samenwerking met de Johan Cruyff Foundation heeft verlengd; een samenwerking die begon in 2003. Tijdens het evenement “Koken met een Doel” werd de verlengde overeenkomst beklonken door Niels Meijer (CEO Johan Cruijff Foundation) en Michael Vogel (CEO TenCate Grass).

De Cruyff Foundation, opgericht door de legendarische voetballer Johan Cruijff, wordt beschouwd als een belangrijke autoriteit op het gebied van sport voor kinderen en aanverwante sociale projecten.

De Johan Cruyff Foundation ondersteunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen over de hele wereld door ze een ruimte te geven waar ze zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken en ruimte waar ze hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Kortom; ruimte om het beste uit zichzelf te halen.

TenCate Grass wil het voor iedereen mogelijk maken om te spelen, nu en in de toekomst. Vanwege dit gemeenschappelijke doel zullen de Johan Cruyff Foundation en TenCate Grass de komende jaren blijven samenwerken; ze versterken en inspireren elkaar.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!