25 jun 2019

Twee softbalvelden en een honkbalveld van GreenFields klaar voor de Pan-Amerikaanse Spelen die op 26 juli beginnen

Tags:Getuft · Hockey · Honkbal

De XVIII Pan American Games zijn het belangrijkste sportevenement van het Amerikaanse continent dat voor het eerst in Peru wordt gehouden. De Pan American Games Lima 2019 zullen ongeveer 6.700 atleten verzamelen, die zullen deelnemen aan 39 sporten en 61 disciplines, waarvan 22 disciplines zich kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

Er zullen in totaal 17 dagen aan wedstrijden en ceremonies worden gehouden in 14 districten van Lima en Callao, op verschillende locaties zoals VIDENA, het sportcomplex Villa Maria del Triunfo, het regionale sportdorp Callao, het sportcentrum Villa El Salvador, Punta Rocas , onder andere.

In totaal beschikt het sportcomplex Villa Maria del Triunfo over vijf GreenFields-velden; twee blauwe TX Elite hockeyvelden en drie GreenFields XP 40 velden voor softbal en honkbal. Het XP-product maakt gebruik van de meest geavanceerde gefibrilleerde tapevezels die volgens een gepatenteerd proces zijn vervaardigd. Het eindresultaat - een smaller fibrillatiepatroon dan andere gefibrilleerde tapevezels - geeft de gebruiker een zachter organisch oppervlak, wat lijkt op natuurgras. GreenFields XP combineert dit met verbeterde duurzaamheid en verhoogd comfort en veiligheid, wat leidt tot een uitstekende speelervaring. Alle vijf velden zijn aangelegd door GreenFields partner Menbel Sports.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!