22 jul 2019

Europees Kampioenschap Lacrosse gespeeld op GreenFields Evolution Pro

Tags:Getuft · Lacrosse

Van 15 tot 25 juli vinden de ELF Dames Lacrosse Europese Kampioenschappen 2019 plaats in Netanya, Israël. Zestien teams strijden in het toernooi, met Engeland als titelverdediger.

De wedstrijden worden gespeeld op een GreenFields Evolution Pro-veld, dat de spelers een eersteklas oppervlak biedt dat bijzonder geschikt is voor intensief gebruik in korte tijd: het hele toernooi wordt in10 dagen gespeeld.

Het GreenFields Evolution Pro-veld is het eerste lacrosse-kunstgrasveld in het Midden-Oosten, aangelegd door onze lokale partner Carmel Sports. Vorig jaar werkten Carmel Sports en GreenFields succesvol samen bij het aanleggen van verschillende kunstgrasvelden voor de Maccabiah Games.


Over GreenFields Evolution

De GreenFields Evolution-vezel is een gepatenteerde vezelvorm. De vorm biedt de beste afweging tussen duurzaamheid en veerkracht. De vorm is ontwikkeld om lichtgewicht en splijtbestendig te zijn. Omdat de vezel geen reflectiesymmetrie heeft, vertoont het een verbeterde veerkracht ten opzichte van symmetrische vezels van vergelijkbare afmetingen. De Evolution garens bestaan uit 3 vezels in veldgroen en 3 vezels in limegroen. Deze natuurlijke kleurencombinatie bootst vers en hoogwaardig natuurgras na.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!