23 jan 2020

Opening Cruyff Court in Maleisië

En dat is 6! Deze week opende de Cruyff Foundation het zesde Cruyff Court in Maleisië. Dit gloednieuwe GreenFields XP 40mm veld in Mentuan zal een veilige plek zijn voor kinderen uit de gemeenschap, maar ook voor de leerlingen van de basisschool ernaast. Het is een ruimte die alle mensen uit de gemeenschap bij elkaar brengt. De Coaches van de Cruyff Foundation zijn al opgeleid en kunnen niet wachten om eindelijk hun eigen Cruyff Court te beheren, waardoor er kansen ontstaan voor de volgende generatie om te sporten en zichzelf te ontwikkelen.

Het Cruyff Court in Mentuan is gebouwd in een landelijk gebied in Kelantan, Maleisië. Nabij de stad Kotu Bharu, in het noordoosten van Maleisië. Het Cruyff Court is gebouwd op een basisschool in Mentuan en wordt gebruikt door zowel de school als de gemeenschap rondom het Cruyff Court. Het wordt een ruimte waar de community samenkomt. In november 2018 heeft de Cruyff Foundation al lokale coaches opgeleid, die de nieuwe Heroes of the Cruyff Court zullen opleiden, lokale jongeren die rolmodellen zullen zijn voor de hele gemeenschap en vooral voor de volgende generatie.

De Johan Cruyff Foundation heeft een langdurige samenwerking met ons moederbedrijf TenCate Grass en ondersteunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen over de hele wereld door hen een ruimte te geven waar ze zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken en ruimte waar ze hun fysieke en mentale gezondheid. Kortom; ruimte om het beste uit zichzelf te halen. GreenFields streeft een vergelijkbaar doel na; zodat iedereen elke dag en overal op het best mogelijke veld kan sporten: een perfect veld voor elke speler (A perfect pitch for every player).

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!