30 jan 2020

Twee GreenFields Slide Max Pro voetbalvelden in de Radia Arena

Brengt sportiviteit en adrenaline naar de thuisbasis van Bukit Jelutong

Tags:Getuft · Voetbal

In het sportieve hart van Radia ligt de Radia Arena - een groot ontwikkelingsproject in Bukit Jelutong (Greater KL), Maleisië. Afgelopen januari opende de Radia Arena twee naast elkaar gelegen GreenFields Slide Max Pro voetbalvelden. Spelers van alle leeftijden in de Klang Valley genieten van de FIFA International Standard-velden.

De velden worden verlicht met LED-schijnwerpers voor gelijkmatig verlichte wedstrijden en high-definition camera's voor een optimale wedstrijdweergave. Radia Arena biedt een uitstekende voetbalervaring aan de Bukit Jelutong-gemeenschap.

GreenFields Slide Max Pro geeft de Radia Arena twee zeer natuurlijk uitziende velden, die dankzij de hoge slijtvastheid zeer geschikt zijn voor intensief dagelijks gebruik en tegelijkertijd slechts lage onderhoudskosten vereisen.

De GreenFields Slide Max-vezels zijn ontworpen in een geribbelde diamantvorm om een geavanceerde, ultra-duurzame grasmat te bieden met uitzonderlijke speeleigenschappen en een lange levensduur voor velden met een hoog speelniveau.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!