26 okt 2020

Evolution Pro en PE voor Vedersø Efterskole

Sport-internaat waarvan iedere voetballer droomt

Tags:Getuft · Multipurpose · Voetbal

Aan de centrale westkust van Denemarken ligt Vedersø Efterskole (een sport-boarding school). De school is gericht op sport, beweging en een gezonde omgeving voor jongeren. Het streeft ernaar de beste voetbalvoorzieningen in het westen van Denemarken te bieden. Om dit doel te bereiken is de school onlangs uitgerust met een GreenFields Evolution Pro voetbalveld en een Goal Station: het ultieme trainingssysteem.

"We hebben al een sterk voetbalprofiel, maar we blijven ons verbeteren en willen voetbal in Vedersø de beste condities bieden. Het nieuwe kunstgrasveld met Goal-Station is een belangrijke upgrade van onze voetbalfaciliteiten. Het geeft ons betere mogelijkheden om veel te voetballen en het hele jaar door te trainen. Daarom investeren we in kunstgras; dat is waar de jonge generatie mee is opgegroeid en ze graag op trainen. We hebben zowel het coachingsfront als de hoeveelheid training die men kan krijgen opgewaardeerd, zodat we de wensen van de jongeren kunnen matchen en er voor iedereen ruimte is om te oefenen".Directeur Kim Skouborg  


Het hele jaar door neemt de school deel aan verschillende competitie- en naschoolse toernooien. Met een sterk voetbalprofiel en de drive om het beste kunstgrasveld in het westen van Denemarken te hebben, heeft het management gekozen voor een topkwaliteitsproduct van GreenFields, zodat ze het hele jaar door kunnen trainen en de beste ervaring hebben.


GreenFields Evolution Pro-velden combineren de voordelen van een ongelooflijke slijtvastheid met een natuurlijk uiterlijk, zodat het goed speelt en er jarenlang geweldig uitziet. Evolution Pro velden bieden de beste prestaties in hun klasse met een uitstekende bespeelbaarheid en extreme veerkracht voor velden met een hoge bezettingsgraad.

Naast het nieuwe voetbalveld en Goal Station werd een multi-use- en basketbalveld geïnstalleerd met GreenFields PE. GreenFields PE is gebaseerd op geavanceerde XT-polymeertechnologie en biedt een verbeterde duurzaamheid en een extreem lange levensduur.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!