16 nov 2020

Evolution Pro voor Dejbjerglund Efterskole

Hoogwaardige buitensportomgeving op Deens sportinternaat

Tags:Getuft · Voetbal

Onze partner Winther Gruppen heeft onlangs een GreenFields Evolution Pro voetbalveld en Goal Station geïnstalleerd in Dejbjerglund Efterskole (een sport-internaat) aan de centrale westkust van Denemarken. De school is gericht op sport, beweging en een gezonde omgeving voor jongeren. De school wil de beste voetbalvoorzieningen bieden en om dit doel te bereiken is de school recentelijk uitgerust met nieuwe, hoogwaardige buitensportvoorzieningen.


De leerlingen kunnen nu gebruik maken van de beste faciliteiten, waar talent kan groeien. Het veld biedt eindeloze uren aan technische training en innovatieve trainingsapparatuur van het Goal Station. Vroeger moesten de studenten naar een nabijgelegen stad reizen om te voetballen, maar die dagen zijn voorbij. Nu ligt het veld hier, klaar om het hele jaar door te trainen.


"In onze gym oefenen veel studenten 3 tot 4 avonden per week gymnastiek. Met ons nieuwe veld en Goal Station hoop ik dat onze studenten nu ook 's avonds kunnen genieten van voetbal, zodat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en persoonlijke vooruitgang kunnen boeken: het maakt niet uit welk niveau je vandaag hebt, zolang je maar gemotiveerd bent om te verbeteren, waarbij het nieuwe project zou moeten helpen."
Schoolhoofd Kjeld Christiansen

Over GreenFields Evolution Pro:
GreenFields Evolution Pro-velden combineren de voordelen van een ongelooflijke slijtvastheid met een natuurlijke uitstraling. Een Evolution Pro veld speelt goed en ziet er vele jaren goed uit. Evolution Pro-velden bieden de beste prestaties in hun klasse met een uitstekende bespeelbaarheid en extreme veerkracht voor velden met een hoge bezettingsgraad. GreenFields Evolution Pro heeft de laagste materiële footprint in ons hele assortiment.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!