24 nov 2020

Slide Max Pro-veld geïnstalleerd op Ecocept basislaag

Tags:Getuft · Voetbal

Ons Spaanse zusterbedrijf OPSA heeft met succes een GreenFields Slide Max Pro-voetbalveld geïnstalleerd bovenop een Ecocept RT-basislaag. Het systeem is geïnstalleerd op Campo de fútbol "Vivar Téllez" in Málaga. Het voetbalveld kan worden gebruikt als 11-a-side en twee 7-a-side velden en biedt plaats aan maximaal 4.000 toeschouwers.

SYSTEeM

De 23 mm Ecocept basislaag is geïnstalleerd op een asfaltlaag en bestaat uit gerecycleerd gras (RT), gerecycleerd rubber en een bindmiddel. Omdat ze bijna volledig uit gerecycleerde materialen bestaat, vermindert ze de impact op het milieu.

Het GreenFields Slide Max Pro-veld wordt bovenop de Ecocept-laag geïnstalleerd. De GreenFields Slide Max Pro vezels zijn ontworpen in een geribbelde diamantvorm om een geavanceerde, ultra-duurzame grasmat met uitzonderlijke speeleigenschappen te creëren. Dit product is uiterst veerkrachtig en zorgt voor een langere levensduur, ook voor velden die intensief gebruikt worden. De grasvezels bieden een uitzonderlijke splijtweerstand, die geavanceerde prestaties met een natuurlijke aanblik. GreenFields Slide Max Pro velden geven een grote veerkracht en voor alle spelersniveaus. 

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!