17 dec 2020

Evolution Pro voetbalveld in het Jalan Besar Stadion in Singapore

Tags:Getuft · Voetbal

Het Jalan Besar Stadion is een voetbalstadion met een capaciteit van 6.000 bezoekers in Kallang, Singapore. Het stadion werd geopend op tweede kerstdag 1929 en wordt beschouwd als de geboorteplaats van het Singaporese voetbal. De wedstrijden van de Malaya Cup werden in het stadion gespeeld van 1932 tot 1966 en de wedstrijden van de Malaysia Cup van 1967 tot 1973.

Onlangs werd een GreenFields Evolution Pro pitch geïnstalleerd door H&H Resources Pte Ltd. De vervanging van het kunstgras was een FIFA-ontwikkelingsproject. Greenfields heeft dit project gewonnen als Preferred Partner van de FIFA. We hebben een foam shockpad in het systeem aangebracht, waardoor het veld zowel horizontaal als verticaal wordt gedraineerd.

Ons GreenFields Singapore-kantoor zal onderhoudstrainingen aanbieden om het veld in de best mogelijke conditie te houden gedurende de gehele levensduur van het veld.

GreenFields Evolution Pro is ontworpen om u waar voor uw geld te bieden. Onze Evolution Pro-velden combineren de voordelen van slijtvastheid met een natuurlijke uitstraling. De unieke vezelvorm van de Evolution Pro resulteert in een grote veerkracht waardoor het een duurzaam product is voor velden die veelvuldig gebruikt worden.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!