19 feb 2020

XtraGrass blinkt uit in het grootste stadion van Japan met beweegbaar dak

Tags:Hybride · Rugby · Voetbal · XtraGrass

In de zomer van 2019 installeerde onze Japanse partner ASTRO XtraGrass in de prachtige Showa Denko Dome in Oita, Japan. Het stadion met 40.000 zitplaatsen en het grootste beweegbare dak in Japan, organiseerde vijf Rugby World Cup 2019-wedstrijden, waaronder de kwartfinales van poules C en D.


Het XtraGrass-veld met "warm seizoensgras" werd op een externe graszodenboerderij gecultiveerd als graszoden en werd in het stadion geïnstalleerd als lay-and-play-systeem. Het veld wordt gebruikt voor zowel rugby- als voetbalwedstrijden. Momenteel is het XtraGrass-veld in de Showa Denko Dome de thuisbasis van de J-League voetbalclub Oita Trinita. De Japanse J-league is de professionele voetbaldivisie.

Ga voor meer informatie over XtraGrass naar: www.xtragrass-hybrid-turf.com/

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!