11 mei 2020

GreenFields Evolution Pro - het eerste kunstgrasveld in de Ashanti-regio in Ghana

Tags:Getuft · Voetbal

In samenwerking met onze partner Blag Ghana is GreenFields Evolution Pro geïnstalleerd in het Tano North Sports Complex. Het voetbalveld is het eerste kunstgrasveld in de historische Ashanti-regio en voldoet aan de eisen van lokale voetbalclubs in het gebied. Het project is turnkey uitgevoerd.

De natuurlijke kleurencombinatie in de GreenFields Evolution Pro bootst natuurlijk, hoogwaardig gras na. GreenFields Evolution Pro biedt de beste afweging tussen duurzaamheid en veerkracht. De gepatenteerde vezelvorm is ontwikkeld om lichtgewicht en splijtbestendig te zijn. Omdat het geen reflectiesymmetrie heeft, vertoont het een verbeterde veerkracht in vergelijking met andere vezels met vergelijkbare afmetingen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!