27 mei 2020

Kleine, Nederlandse voetbalclub gaat hybride met GreenFields XtraGrass

Tags:Hybride · Voetbal · XtraGrass

VV Hoonhorst, een kleine, lokale voetbalvereniging met slechts 300 leden, koos voor XtraGrass om hun veldcapaciteit te vergroten. Dankzij de installatie van een hybride systeem is hun trainingsveld nu ook geschikt om competitiewedstrijden te spelen.

De keuze voor hybride was verstandig: een kunstgrasveld zou te duur zijn voor de club en het capaciteitsprobleem was niet zo groot. Een hybride grasveld, zoals XtraGrass, voldeed aan de financiële eisen van de vereniging en de speelbehoeften van 700 uur per jaar.

Om een weloverwogen beslissing te nemen, bezochten de vereniging en de gemeente verschillende hybridesystemen in de omgeving. XtraGrass kwam als de beste uit deze tour en bleek de meest geschikte optie in zowel gebruik als onderhoud.

Tijdens de installatie van het XtraGrass-veld wordt het oppervlak geschaald en voorzien van nieuwe drainage. Er is een automatisch sprinklersysteem met pop-up sprinklers geïnstalleerd. De toplaag en de 4 cm vulling van het XtraGrass-veld is identiek geschaald en verrijkt met organisch materiaal.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!