18 jun 2020

Geweven MX Elite bij pittoreske voetbalclub in Noorwegen

Tags:Geweven · MX · Voetbal

I.L Kvernbit, een Noorse voetbalclub in het kleine dorpje Frekhaug in Hordaland, gaf feedback over hun nieuwe kunstgrasveld; de GreenFields MX Elite, geïnstalleerd door onze Noorse partner PST:

"We zijn erg blij met de nieuwe kunstgrasmat die is geïnstalleerd op ons nieuwe full-size veld en in de nieuwe voetbalhal. Het nieuwe veld, en dit type infill (TPE), komt het dichtst in de buurt van natuurgras.


De feedback van al onze actieve leden is buitengewoon goed, en veel van de clubs die hier zijn geweest om wedstrijden te spelen, zijn enorm onder de indruk van de kwaliteit en speelervaring.


Bijkomend voordeel is dat de infill in het veld blijft, wat zeer gunstig is voor het milieu. Dat geldt ook voor de voetbalzaal - waar we veel infill verwachtten in onze kleedkamers, maar ook daar was dit geen probleem. Daar zijn we erg blij mee.


Verder wil ik ook PST en GreenFields bedanken voor de fantastische service. We zijn erg onder de indruk van de geweldige en professionele manier waarop u werkt. Dus als de tijd daar is en we van gras gaan veranderen op ons oudere veld, weten we precies tot wie we ons moeten wenden. "


Mvh Trond Egil


MX Elite is een high-tech geweven systeem dat ultieme prestaties levert. De gepatenteerde geweven technologie zorgt voor een extreem hoge tuftbinding waardoor de vezels nog rechter blijven staan. De combinatie van onze allerbeste kunstgrasvezels resulteert in een zeer duurzame mat, die de allerbeste speeleigenschappen biedt die je op een kunstgrasveld kunt bereiken.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!