25 jun 2020

4e full-size GreenFields-veld bij FC Zenit

Tags:Geweven · MX · Voetbal

Deze maand is bij FC Zenit St. Petersburg een MX Elite voetbalveld geïnstalleerd. Dit is het 4e full-size GreenFields-veld bij de Russische Premier League Club. Nu heeft de club toegang tot twee geweven MX Elite-velden en twee hybride XtraGrass-velden.

De premium 3G geweven grasmat biedt snel professioneel spel en wordt wereldwijd gebruikt bij topclubs. De gepatenteerde geweven technologie van de GreenFields MX Elite resulteert in een extreem hoge garenbinding, sterker dan traditionele getufte producten. Dit zorgt ervoor dat de vezels nog meer rechtop staan en meer op natuurgras lijken. Een gelijkmatige afstand tussen de bundels in zowel de lengte als de breedte zorgt voor een gelijke balrol in elke richting en minder compactie van de infill.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!