3 jun 2020

Rukh Football Academy Lviv uitgerust met meerdere GreenFields-velden

Tags:Geweven · Hybride · MX · XtraGrass · 

Net buiten Lviv, Oekraïne, wordt de nieuwe Rukh Football Academy gebouwd. De Academy omvat verschillende full-size voetbalvelden: een GreenFields MX Elite-veld (een hightech geweven veld), een GreenFields MX NF-veld (onze geweven non-fill-oplossing) en meerdere hybride XtraGrass-velden. Dit jaar en volgend jaar worden er nog meer velden aangelegd.


Ihor Dedyshyn, de CEO van FC Rukh, koos voor GreenFields nadat hij de top tien van door FIFA gecertificeerde graszodenbedrijven had onderzocht en de GreenFields-velden bij Heracles Almelo (MX Elite) en Vitesse Arnhem (XtraGrass) had bezocht.


De Rukh Football Academy is het tweede project met XtraGrass in Lviv, na de succesvolle installatie van XtraGrass vorig jaar in Arena Lviv: het voetbalstadion met 35.000 zitplaatsen dat werd gebruikt tijdens Euro 2012.


Over Rukh Football Academy: Rukh Academy, geimplementeerd door Clubvoorzitter Hryhoriy Kozlovskyy, is een zeer ambitieus en vooruitstrevend project; het omvat acht hoogwaardige trainingsvelden, een indoor voetbalarena, een universele hal voor andere soorten sport- en accommodatiecomplexen voor 350 personen. Het sport- en recreatiecomplex heeft een vijfsterrenhotel voor 400 personen, een restaurant, een spa, een medisch- en revalidatiecentrum en laboratoria voor sportwetenschap en -technologieën. Lviv is de grootste stad in het westelijke deel van Oekraïne.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!