4 jun 2020

Sparebanken Sør Arena - een van de beste stadions van Noorwegen, uitgerust met GreenFields MX Elite

Tags:Geweven · MX · Voetbal

Onze Noorse partner PST Sportsanlegg heeft de Sparebanken Sør Arena uitgerust met GreenFields MX Elite.


Het multifunctionele voetbalstadion bevindt zich op Torsvika in Kristiansand, Noorwegen. De arena heeft een capaciteit van bijna 15.000 mensen en is de thuisbasis van Tippeligaen-team IK Start. IK Start is een Noorse voetbalclub uit de stad Kristiansand die momenteel speelt in Eliteserien, de hoogste divisie van de Noorse voetbalcompetitie. Verder wordt het stadion vaak gebruikt voor muziekconcerten.


De club koos voor GreenFields MX Elite omdat het een hightech geweven systeem is, waardoor het kunstgras duurzamer en beter bespeelbaar is. De gepatenteerde geweven technologie resulteert in een extreem hoge tuftbinding, waardoor de vezels nog steviger staan - wat spelers de ultieme prestatie biedt.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!