8 jun 2020

MX Elite in de beste arena in Noorwegen

Nieuw veld voor voetbalclub Sandnes Ulf - Øster Hus Arena

Tags:MX · Voetbal · Woven

Onze Noorse partner PST Sportsanlegg heeft GreenFields MX Elite geleverd in de Øster Hus Arena; een voetbalstadion in Sandnes, Rogaland, Noorwegen. De Øster Hus Arena is de thuisbasis van de Noorse voetbalclub Sandnes Ulf. De club speelt momenteel in de zogenaamde 1. Divisjon, de op één na hoogste divisie in het Noorse voetbalcompetitiesysteem.


Sandnes Ulf werd in juni 1911 opgericht als SK Ulf en heeft vandaag meer dan 80 geregistreerde teams, waarmee het de grootste voetbalclub in Rogaland is.


GreenFields MX Elite biedt optimale prestatiekenmerken. De gepatenteerde geweven technologie resulteert in een extreem hoge tuftbinding, vezels die altijd rechtop staan en een gelijke balrol in elke richting. Het geweven systeem maakt het veld duurzamer en biedt een perfect speelveld.

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie ons cookiebeleid.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!