30 jul 2020

GreenFields MX Elite en DT Elite in de Fynsk Arena

Nieuw Dames Elite-stadion inclusief trainingsfaciliteiten

Tags:Getuft · Geweven · MX · Voetbal

Onze partner Winther Gruppen installeerde twee GreenFields-velden in de Fynsk Arena, het nieuwe voetbalstadion van KoldingQ, een elite voetbalclub in het zuiden van Denemarken. Het damesteam van KoldingQ speelt in de beste divisie van Denemarken.

De Fynsk Arena werd grondig gerenoveerd: er werden trainingsfaciliteiten, een nieuw wedstrijdveld en een Goal Station (het ultieme trainingssysteem) geïnstalleerd. Voor de beste ervaring -het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden- werd high-performance kunstgras geselecteerd.

KoldingQ is een ambitieuze club, met meerdere spelers die ook in de nationale teams van Denemarken spelen: “We willen de beste omgeving creëren om ons in te ontwikkelen. Daarnaast zijn we net begonnen met het gebruik van onze gloednieuwe trainingsfaciliteit die bestaat uit twee kunstgrasvelden, waarvan één een stadionveld is - met binnenkort - plaats voor 500 zittende toeschouwers. Daarnaast hebben we ook een Goal Station, waarmee we het beste kader kunnen bieden in verband met de ontwikkeling van de meest getalenteerde voetballers. We hebben het doel om KoldingQ te profileren als de sterkste damesvoetbalclub van Denemarken en zo Kolding en Zuid-Jutland te positioneren als een centrum voor talentontwikkeling voor damesvoetballers uit binnen- en buitenland. "

Over GreenFields MX Elite: MX Elite is een hightech geweven systeem dat ultieme prestaties levert. De gepatenteerde geweven technologie resulteert in een extreem hoge tuftbinding waardoor de vezels nog rechter staan. De combinatie van onze best presterende vezels resulteert in een zeer slijtvast, duurzaam, natuurlijk veld. Een gelijkmatige afstand tussen de bundels in zowel de lengte als de breedte zorgt voor een gelijkmatige balrol in elke richting en minder verdichting van de infill.

Over GreenFields DT Elite: Het DT Elite-kunstgrassysteem heeft de optimale vezelcombinatie van Evolution, Trilobal en diamantvormige vezels om professionele speeleigenschappen te bieden met een natuurlijk uiterlijk. De dubbel getufte technologie zorgt ervoor dat er meer vezels per tuft aanwezig zijn, welke zorgen voor een natuurlijkere vezelspreiding. Dit zorgt ook voor een betere verdeling van de infill dankzij een open structuur die de infill bewegingsruimte geeft en rotatieweerstand op de voetbalschoenen van spelers wegneemt.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!