10 aug 2020

Slide Max Pro NF geselecteerd voor nieuwe 7-a-side non-fill pitch

Tags:Getuft · Slide Max · Voetbal

De Noorse voetbalclub Imås heeft ervoor gekozen om een non-infill veld te installeren; de GreenFields Slide Max Pro NF. Het 7-a-side veld is aangelegd door onze partner PST Sportsanlegg. Het veld is nu beschikbaar voor gebruik en plezier van jong en oud.

Slide Max Pro NF - een infill-vrij kunstgras - maakt deel uit van onze ECO-range en biedt een uitstekende kwaliteit. De innovatieve technologie is ontwikkeld om te voldoen aan de toenemende wereldwijde behoefte aan milieuvriendelijke en goed presterende, duurzame kunstgrassystemen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!