10 aug 2020

Slide Max Pro NF geselecteerd voor nieuwe 7-a-side non-fill pitch

Tags:Slide Max · Tufted · Voetbal

De Noorse voetbalclub Imås heeft ervoor gekozen om een non-infill veld te installeren; de GreenFields Slide Max Pro NF. Het 7-a-side veld is aangelegd door onze partner PST Sportsanlegg. Het veld is nu beschikbaar voor gebruik en plezier van jong en oud.

Slide Max Pro NF - een infill-vrij kunstgras - maakt deel uit van onze ECO-range en biedt een uitstekende kwaliteit. De innovatieve technologie is ontwikkeld om te voldoen aan de toenemende wereldwijde behoefte aan milieuvriendelijke en goed presterende, duurzame kunstgrassystemen.

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie ons cookiebeleid.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!