26 aug 2020

GreenFields geweven veld op Moses Brown School / Campanella Field

Tags:American Football · Geweven · Hockey · MX · 

Ons Amerikaanse zusterbedrijf GeoSurfaces Northeast installeerde een GreenFields geweven veld op de Moses Brown school (VS). De school, opgericht in 1784, heeft een lange traditie van academische excellentie, toewijding aan uitstekend onderwijs en het bevorderen van karakter en vertrouwen bij jonge mensen.

De school heeft een prachtige campus van 33 hectare - voorheen de boerderij van de 18e-eeuwse Quaker-abolitionistische leider Moses Brown - die uitgebreide academische, artistieke en atletische faciliteiten biedt in het hart van Providence, Rhode Island, VS.

Moses Brown had het eerste kunstgrasveld in de Verenigde Staten, zelfs nog vóór de installatie van Astro Turf in de Astro Dome waar het product zijn naam kreeg. De school was ook één van de eerste gebruikers van systemen met langere vezels, dat begin 2000 werd ontwikkeld.

Voortbordurend op hun missie om vooruitstrevend te zijn, kozen ze in juli 2020 voor de nieuwste innovatie op het gebied van kunstgras: GreenFields geweven IRONTURF (bekend als GreenFields MX in Europa en Azië). Het veld werd aangelegd op een Schmitz ProPlay 23D-pad. Dit product is zorgvuldig uitgekozen voor het 7.275 vierkante meter grote speelveld op Campanella Field, waar de American Football, voetbal-, lacrosse- en hockeyteams van Moses Brown zich bevinden. 

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!