5 aug 2020

GreenFields Slide Max Pro bij voetbalclub Landsås in Noorwegen

Tags:Getuft · Slide Max · Voetbal

FK Landsås in Harstad (Noorwegen) selecteerde een nieuw kunstgrasveld voor hun voetbalstadion. Het GreenFields Slide Max Pro voetbalveld is aangelegd door onze partner PST Sportsanlegg. De club is nu de trotse eigenaar van het meest duurzame kunstgras op de markt.

FK Landsås is gelegen in het noorden van Noorwegen en speelt in de 4e Divisie (5e niveau). In 1977 was Harstad de eerste stad in Noorwegen die een kunstgrasveld kreeg.

GreenFields Slide Max Pro is perfect voor veel gebruikte velden en biedt uitstekende speeleigenschappen. De GreenFields Slide Max-vezels zijn ontworpen in een geribbelde diamantvorm om een geavanceerde, ultraduurzame grasmat te bieden met uitzonderlijke speeleigenschappen. Dit product is extreem slijtvast en biedt een lange levensduur aan velden met een hoog speelniveau.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!