7 aug 2020

GreenFields aanwezig BEED EXPO & Conferentie in Shanghai

Tags:Nieuws

Op 3 en 4 augustus 2020 presenteerden GreenFields en zusterbedrijf TigerTurf hun innovaties en regiospecifiek assortiment op de BEED EXPO & Conference in Shanghai, China.


BEED (Better Educational Environment Dynamic) is een one-stop-serviceplatform voor de gehele schoolindustrie en richt zich al jaren op het faciliteren van scholen. Tot nu toe heeft BEED Asia samengewerkt met meer dan 4.000 schooleigenaren, -ontwerpers en -leveranciers over de hele wereld.


GreenFields kijkt terug op een succesvolle beurs met de aanwezigheid van bekende schooldirecteuren, managers van onderwijsgroepen, relevante regeringsleiders en andere professionele bezoekers.

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie ons cookiebeleid.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!