11 sep 2020

Evolution Pro voetbalveld voor Lund I.F. in Denemarken

Tags:Getuft · Voetbal

Denemarken, Lund

Onze partner Winther Gruppen installeerde een GreenFields Evolution Pro-veld bij Lund I.F., een voetbalclub in het zuiden van Denemarken. De faciliteit ligt nabij de huidige multi-sporthal van de stad en zal de druk op de sportfaciliteiten in de groeiende lokale gemeenschap verlichten.

Lund I.F., is een club waar de focus ligt op vriendschap, plezier, lichaamsbeweging en geweldige voetbalervaringen. Deze kernwaarden staan dan ook centraal in de toekomstplannen van de club.


De GreenFields Evolution Pro combineert de voordelen van ongelooflijke slijtvastheid met een natuurlijk uitziend uiterlijk. Het veld speelt goed en ziet er jarenlang geweldig uit. Het veld biedt de beste prestaties in zijn klasse met uitstekende bespeelbaarheid en extreme veerkracht voor velden met veel gebruik.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!