28 sep 2020

Jaarlijkse Open Dag Cruyff Foundation

Tags:Nieuws

Als trotse partner van de Cruyff Foundation delen we graag een video van hun 20e Open Dag. Tijdens deze corona-proof editie bezochten de ambassadeurs van de Cruyff Foundation scholen die speciaal onderwijs aanbieden, scholen met een Schoolplein14 en Cruyff Courts die al jaren betrokken zijn bij de Open Dag.

Video afspelen

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie ons cookiebeleid.

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!