22 mrt 2021

Virtuele rondleiding door ons Centre for Turf Innovation

Centre for Turf Innovation: Kunstgrassystemen ontwikkeld met de sporter, voor de sporter

Tags:Nieuws

Het Centre for Turf Innovation (CTI) van TenCate Grass combineert onderzoek, de nieuwste technologieën en feedback van spelers om ons inzicht in de interactie tussen speler en ondergrond te verbeteren.


Als dochteronderneming van TenCate Grass heeft GreenFields volledige toegang tot het CTI. Hier ontwikkelen we nieuwe systemen die ruimschoots voldoen aan de eisen van spelers, de sport en eigenaren van de sportaccomodaties. Wij integreren nieuwe materialen en productiemethoden om de prestaties, de levensduur en de duurzaamheid van het kunstgras te verbeteren.

Bekijk deze video en krijg een virtuele rondleiding door ons Centre for Turf Innovation

Video afspelen

TenCate Grass heeft het CTI opgericht om de ontwikkeling van kunstgrassystemen op een gedegen, wetenschappelijke manier te bevorderen. We focussen ons hierbij op de sporter en maken gebruik van geavanceerde technologieën om toekomstige innovaties te stimuleren.

In het CTI maken wij gebruik van de modernste technologieën ter wereld om onderzoek, ontwikkeling en innovatie voor kunstgrassystemen uit te voeren. We kunnen gegevens verzamelen aan de hand van wedstrijdscenario's in het laboratorium en op sportvelden. Ook kunnen we de impact van verschillende onderdelen van het systeem (shockpad, backing, garens, infill, enz.) isoleren om beter te begrijpen welke rol zij spelen op het gedrag van het gehele systeem.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over ons Centre for Turf Innovation, of als u ons wilt bezoeken, neem dan contact met ons op.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!