7 apr 2021

High-tech geweven MX Elite veld bij FC Riga

biedt de allerbeste prestatiekenmerken en ultieme duurzaamheid

Tags:Geweven · MX · Voetbal

Baltic Sport Group (BSG) ontwikkelt de sportinfrastructuur in Mežaparks Sports Village in Letland. Exclusief voor FC Riga en FC Riga Academy, heeft BSG een GreenFields MX Elite voetbalveld geïnstalleerd.

Het belangrijkste voordeel van het geweven veld is dat het zeer duurzaam is en geschikt voor zowel trainingen als wedstrijden gedurende het hele jaar. De Academy-selectie kan sinds begin januari op het nieuwe veld trainen. Nu is het klaar om officiële Virsliga-wedstrijden te organiseren, met een tribune voor 500 mensen, een elektronisch scorebord en ruimte voor video-uitzendingen.

Mežaparks Sport Village blijft groeien. Het afgelopen jaar hebben meer dan 300 jonge spelers gratis training gekregen van de FC Riga Academy. Om het Sport Village verder te verbeteren, wordt de komende maanden een nieuw verlichtingssysteem geïnstalleerd, zodat er ook 's avonds laat kan worden getraind en wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Video afspelen

GreenFields MX Elite productblad

Neem contact op!

Neem de eerste stap naar het ontwikkelen van uw nieuwe sportveld. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een bezoek op locatie of voor advies van één van onze experts.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!