1 jun 2021

Virtuele Meet & Greet met één van onze GreenFields experts

Met: Rob Craven – GreenFields QC Manager / Global technical support for TenCate Grass turf production and QC

Tags:Nieuws

GreenFields is er trots op Rob Craven in het team te hebben. Rob heeft bijna 30 jaar ervaring in de sportgrasindustrie en heeft ervaring opgedaan in elk onderdeel van het proces dat complete kunstgrasprojecten oplevert aan eindgebruikers. Rob is nauw betrokken bij de ontwikkeling van kunstgras. Momenteel beheert hij alle QC functies voor GreenFields en zorgt ervoor dat het totale Quality Management System wordt gevolgd, volgens ISO 9001.


Rob: "Dagelijks werk ik samen met GreenFields medewerkers, leveranciers, klanten en eindgebruikers in alle delen van de wereld, om ervoor te zorgen dat aan de kwaliteitsnormen wordt voldaan en dat kwaliteitsproblemen worden opgelost. Verder werk ik samen met testinstituten, sportbestuursorganen en collega's van het TenCate Grass Centre for Turf Innovation (CTI) om bestaande grassystemen te testen en nieuwe grassystemen te ontwikkelen. Ik deel mijn kennis door productadviezen, technische handleidingen en onderhoudsdocumenten te schrijven en ik geef voorlichting en training aan collega's van GreenFields."


Rob is nauw betrokken bij projecten om de kunstgrasindustrie milieuvriendelijker en duurzamer te maken en hij was de uitvinder van ons befaamde Ecocept, een goed presterende basislaag samengesteld uit gerecyclede kunstgrassystemen. Momenteel werkt Rob aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de mogelijkheden van kunstgrasrecycling.


Rob: "Ik vind het geweldig om deel uit te maken van de TenCate Grass-familie. In al die jaren heb ik nog nooit een collega ontmoet die niet geeft om zijn baan, bedrijf of de industrie. Mijn collega's hebben allemaal een echte passie voor het werk en geven veel om het creëren van de juiste resultaten. Een van de mooiste dingen van deze sector is dat je elke dag iets nieuws leert van de mensen om je heen en van de problemen en oplossingen die we vinden."

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!