10 jun 2021

Euro Hockey Kampioenschappen 2021 gehouden op GreenFields TX

Tags:Hockey · Nieuws · TX

Deze week vinden de Euro Hockey Kampioenschappen plaats in Amsterdam. Zowel de Heren als de Dames strijden in het Wagener Stadion om de trofee van 2021 mee naar huis te nemen. Alle wedstrijden worden gespeeld op een GreenFields TX-veld dat in 2017 werd geïnstalleerd, voorafgaand aan de Euro Hockey Championships van 2017.


GreenFields TX-velden zijn ontwikkeld om uit te blinken bij internationale wedstrijden en hebben een zeer hoge balsnelheid, dankzij de vezels met hoge dichtheid. De meerlaagse backing is ontworpen om water beter vast te houden - wat betekent dat er minder water nodig is om het veld vooraf te besproeien - en doordat het veld tijdens de wedstrijd niet uitdroogt, blijft het spel snel en consistent gedurende de hele wedstrijd. Dit elite systeem op waterbasis biedt het ultieme gladde speeloppervlak gecombineerd met hoge snelheid, ongelooflijke precisie en controle.


Dit is het tweede Europese Kampioenschap dat op hetzelfde TX-veld wordt gespeeld, wat bewijst dat het veld uiterst duurzaam en van superieure kwaliteit is. Afgelopen februari werd het veld getest door een FIH geaccrediteerd testinstituut en bleek het nog steeds te voldoen aan de prestatie- en constructie-eisen van een Global categorie veld. Het veld in het Wagener Stadion is opnieuw gecertificeerd tot februari 2023.

TX-range  


GreenFields is er trots op een rol te spelen in het verbeteren van de hockey ervaring voor mensen over de hele wereld. Onze innovatieve systemen zijn uitvoerig getest om te voldoen aan alle noodzakelijke regelgeving en hebben bewezen de speleigenschappen te maximaliseren.

GA NAAR PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Zet de eerste stap naar de ontwikkeling van uw nieuwe sportveld. Contacteer ons vandaag nog om een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse of een consultatie van een van onze experts.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen of producten?

Neem nu contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen!

Neem contact op!